top of page
7.png

Tähti ry:n
pienkeräys
2023

Osallistu Tähti ry:n pienkeräykseen ja tue tärkeää toimintaamme!


 

Tähti ry on olemassa, jotta raskaudenaikaisen menetyksen kokeneet voisivat saada tarvitsemaansa tietoa ja tukea. Olemme pieni ja tuore yhdistys, joka toimii jäsenmaksujen varassa ja vapaaehtoisvoimin. Siksi resurssimme ovat rajalliset, emmekä voi tehdä niin paljon kuin haluaisimme. Toimintamme onkin tähän asti keskittynyt lähinnä sosiaalisen median kanaviimme ja verkkosivuillemme.

Tärkeän työmme laajentamiseksi olemme käynnistäneet pienkeräyksen, joka jatkuu 31.12.2023 saakka. Keräämme varoja, jotta voisimme järjestää vertaistukitapaamisia, tapahtumia ja asiantuntijaluentoja sekä tehdä vaikuttamistyötä. Pienkeräyksen myötä jokaisella on mahdollisuus edistää raskaudenaikaisen menetyksen kokeneiden hyvinvointia ja lisätä ymmärrystä tilanteista, joissa raskaus ei päätykään toivotulla tavalla. 

 

Voit osallistua keräykseen lahjoittamalla itsellesi sopivan summan – pienistä puroista muodostuu suuri virta. Jos lahjoittaminen ei ole sinulle syystä tai toisesta mahdollista, voit olla mukana myös jakamalla tietoa keräyksestä ja kutsumalla ystäviäsi mukaan.
Rakennetaan yhdessä tulevaisuutta, jossa kenenkään raskaudenaikaisen menetyksen kokeneen ei tarvitse jäädä yksin! ❤️

 

Osallistumisohjeet

Voit tehdä lahjoituksen maksamalla haluamasi summan normaalina tilisiirtona alla mainitulle tilille, viitettä ei tarvita.
Viestiksi voi kirjoittaa esimerkiksi "pienkeräys".


Keräystilin numero:
FI44 5092 0920 5764 34 
Pankki: OP

Maksun saaja:
Raskaudenaikaisen menetyksen kokeneet Tähti ryTietoa keräyksestä
 

Keräyksen järjestäjä: Raskaudenaikaisen menetyksen kokeneet Tähti ry

Pienkeräyksellä saatavien varojen käyttötarkoitus:
Varojen ensisijainen käyttötarkoitus on tapahtumat ja tilaisuudet (vertaistukitapaamisten, tapahtumien ja asiantuntijaluentojen järjestäminen).
Toissijainen käyttötarkoitus on vaikuttamistyö (verkostoituminen ja kouluttaminen).

Pienkeräysnumero: RA/2023/1231

Pienkeräyksen järjestäjän yhteystiedot:
Tähti ry:n hallituksen puheenjohtaja Emmi Oksanen
(Uutiskuja 1 A 10, 01770 Vantaa, info@tahtiyhdistys.fi, 0503046364)

bottom of page